Σταύρος Καρακόζης

Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων
Συνεχής παρακολούθηση της φωνής

Χρήση προηγμένης τεχνολογίας για τη μέγιστη ασφάλεια σε κάθε ασθενή μας

Διαθέτοντας εμπειρία και γνώση η θεραπεία
γίνεται με υπευθυνότητα και ακρίβεια

Μπορείτε να μας καλείτε για ραντεβού στο

Ιατρείο Χειρουργός Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων Σταύρος Καρακόζης

Thyroid Surgery Clinic

Καλώς ήρθατε στο ιατρείο μας

Στόχος του χειρουργού, Σταύρου Καρακόζη, MD ήταν να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χώρο υγείας στον οποίο κάθε ασθενής θα απολαμβάνει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και θα είναι εύκολα προσβάσιμος. Φροντίσαμε και καταφέραμε οι χώροι μας να είναι φιλόξενοι και εξαιρετικής αισθητικής ώστε κάθε ασθενής να νιώθει άνετα και ευχάριστα στο περιβάλλον μας.

Η πολυετής εμπειρία της ιατρικής ομάδας, ο σεβασμός προς τον ασθενή και η συνεχής επιστημονική ενημέρωση των συνεργατών μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να κατακτούμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που μας επιλέγουν καθημερινά. Η προσωπική πεποίθηση του ιατρού είναι να δημιουργεί ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις με κάθε ασθενή και αυτό του δίνει ακόμα ένα εύσημο. Ακούει τις ανάγκες όσων συναντά στην κλινική, και προτείνει την καλύτερη εξατομικευμένη λύση.

Ο Σταύρος Καρακόζης MD, φροντίζει προσωπικά τους ασθενείς του. Με την εξειδίκευσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) και τη μακροχρόνια εμπειρία του έχει βραβευτεί επανειλημμένως στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. για την παρουσίαση επιστημονικών μελετών για την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στη χειρουργική.

Ο χειρουργός Σταύρος Καρακόζης MD, πιστός στις αρχές του, παρέχει επιστημονικά προηγμένες υπηρεσίες στη χειρουργική του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 63, έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον και λίγα μόλις μέτρα από το ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμός.

Γιατί να επιλέξετε την Τhyroid Surgery Clinic?

Εμπειρία

Οι ιατροί μας είναι εξειδικευμένοι στις ΗΠΑ και ασχολούνται αποκλειστικά με τη χειρουργική του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων

Προσωπική Φροντίδα

Ο χειρουργός και η ομάδα του είναι δίπλα σας από την αρχή μέχρι το τέλος της θεραπείας. Οι ίδιοι ιατροί φροντίζουν τον ασθενή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγχείρηση.

Ασφάλεια

Η πρώτη χειρουργική ομάδα στην Ελλάδα που εφάρμοσε την πρωτοποριακή τεχνική της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής σε παιδί.

Προσιτό Κόστος

Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες υγείας που παρέχουμε να είναι προσιτές σε όλους τους ασθενείς. Το λογικό κόστος
κάθε επέμβασης είναι προτεραιότητα

Παρακολούθηση Φωνής

Ο χειρουργός, Σταύρος Καρακόζης MD, εξηγεί πως ακριβώς πραγματοποιείται η πρωτοποριακή τεχνική της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής κατά τη διάρκεια της επέμβασης.