Αποτελέσματα ομιλίας του Σταύρου Καρακόζη στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑMε μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πολλών ιατρών όλων των ειδικοτήτων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09/11/2017, η επιστημονική ομιλία του χειρουργού, Σταύρου Καρακόζη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Στα πλαίσια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του Ομίλου, ο κος Καρακόζης έδωσε διάλεξη στην αίθουσα «Νικόλαου Λούρου» του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ με θέμα «Συνεχής νευροπαρακολούθηση στη χειρουργική του θυρεοειδούς: Μια πρωτοποριακή τεχνική».

Ο ιατρός, μετά την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή σε παιδί στην Ελλάδα, της πρωτοποριακής τεχνικής της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής, εκφράζει τη χαρά και ικανοποίησή του, που μοιράστηκε με τους συναδέλφους του, τις εξελίξεις σε αυτή τη χειρουργική τεχνική, που απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση.
Ο χειρουργός, Σταύρος Καρακόζης, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Thyroid Surgery Clinic θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Δρ. Ευανθία Διαμάντη – Κανδαράκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών & Διευθύντρια του Ενδοκρινολογικού Τμήματος και Σακχαρώδη Διαβήτη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που προήδρευσε της ομιλίας και η οποία προλόγισε τον ιατρό με μία σύντομη αναφορά στο επιστημονικό του έργο.

Ο Σταύρος Καρακόζης θα συνεχίσει τις ομιλίες του και τους προσεχείς μήνες για την πρωτοποριακή τεχνική της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής (δηλαδή εγχείρηση με “ομιλών” ασθενή), με στόχο τα πλεονεκτήματα της τεχνικής να γίνουν γνωστά στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας.
Μέχρι την επόμενη ομιλία ο Σταύρος Καρακόζης ευχαριστεί θερμά όλους εσάς – συναδέλφους και μη- για την συμμετοχή και την έμπρακτη υποστήριξή σας στο ιατρικό του έργο.