Αυστηρά μέτρα προστασίας ενάντια στον COVID - 19 στη Χειρουργική Κλινική

Ο χειρουργός Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, Σταύρος Καρακόζης, πιστός στις αρχές του, παρέχει επιστημονικά προηγμένες υπηρεσίες στη χειρουργική του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων.

Εκτός από τον χώρο υγείας που διατηρεί στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 63, όπου και μπορείτε να τον επισκεφτείτε για το ραντεβού σας, ο ιατρός με γνώμονα τις αυστηρές συνθήκες υγιεινής λόγω COVID – 19 φροντίζει τους ασθενείς του μετά από κάθε επέμβαση σε άνετα δωμάτια  στα οποία λαμβάνονται με ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Στη Χειρουργική Κλινική, όπου ο ιατρός Σταύρος Καρακόζης πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις, όλο το προσωπικό (νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, κλπ) έχουν υποβληθεί σε εξέταση για κορονοϊό και θερμομετρούνται κάθε ημέρα με την προσέλευσή τους στην Κλινική. Κάθε ασθενής μαζί με το συνοδό του, που εισέρχεται στην Κλινική, υποβάλλεται σε θερμομέτρηση και εξέταση ανίχνευσης του κορωνοϊού με τη μέθοδο PCR-RNA. Επιπλέον όλοι όσοι βρίσκονται εντός της Κλινικής ενημερώνονται για τις αποστάσεις ασφαλείας που οφείλουν να τηρούν.

Με την προσωπική επίβλεψη και φροντίδα του Χειρουργού Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών αδένων, Σταύρου Καρακόζη, το Thyroid Surgery Clinic προσφέρει το πλέον ασφαλές περιβάλλον θεραπείας σε όλους τους ασθενείς του.