Η επιστημονική πρωτοβουλία του Σταύρου Καρακόζη στον Τύπο

Η σημαντική πρωτοβουλία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο του θυρεοειδούς από τον Σταύρο Καρακόζη δημοσιεύτηκε στον Αθηναϊκό Τύπο. 

Ο λόγος για το επιστημονικό συμβούλιο, το οποίο έχει  στόχο  τη συζήτηση επί της βέλτιστης αντιμετώπισης των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του θυρεοειδούς με τη συμμετοχή διαφορετικών ειδικοτήτων, εξασφαλίζοντας έτσι τη σύνθεση των διαφορετικών προσεγγίσεων και τελικώς την εξατομίκευση της θεραπείας.

Σε κάθε συμβούλιο θα συζητούνται πέντε διαφορετικά περιστατικά, τα οποία θα αποστέλλονται από τους θεράποντες ιατρούς στη γραμματεία του συμβουλίου μία εβδομάδα πριν. Κάθε ομιλητής θα κάνει δεκάλεπτη παρουσίαση εκάστου περιστατικού και θα θέτει τα ερωτήματα στο συμβούλιο. Δύναται να παρουσιάσει πέραν του ενός περιστατικού.

Ο Χειρουργός Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, κος Σταύρος Καρακόζης, Διευθυντής του Thyroid Surgery Clinic ΙΚΕ, συνιδρυτής και μέλος του ανωτέρω συμβουλίου στέλνει πρόσκληση σε εσάς, που είτε έχετε διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδούς ή κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπό και αυτή τη στιγμή επιθυμείτε να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση για την ιασή σας/του. Το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς θα εξεταστεί, θα συζητηθεί από τους ιατρούς του συμβουλίου και στο τέλος θα δοθεί η απάντηση στο ποια είναι η πιο σωστή ιατρική προσέγγιση για τη θεραπεία.

Στείλτε στο email thyroidsurgeryclinic.athens@gmail.com τα στοιχεία σας, ένα μικρό ιστορικό του ασθενούς και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.