Η πλήρως τεχνολογικά & ιατρικά εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου των επεμβάσεων του Σταύρου Καρακόζη

H ομάδα του Thyroid Surgery Clinic είναι εξαιρετικά χαρούμενη που σας παρουσιάζει την νέα και πλήρως εξοπλισμένη -επιστημονικά, ιατρικά και τεχνολογικά - αίθουσα χειρουργείου της, όπου πραγματοποιούνται πλέον κατ'αποκλειστικότητα οι επεμβάσεις του χειρουργού θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, κου Σταύρου Καρακόζη.  

Ο στόχος του χειρουργού θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, ιατρού κου Σταύρου Καρακόζη σε συνεργασία με την Κλινική Λευκός Σταυρός Αθηνών, ήταν να δημιουργήσουν έναν ιατρικό χώρο, ο οποίος θα είναι εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα ώστε κάθε ασθενής να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στη χειρουργική του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων.

Ο χώρος επιμελήθηκε και σχεδιάστηκε με βάση τα τελευταία ιατρικά πρότυπα και οι παροχές που δίνονται στην ιατρική ομάδα και στον/στην ασθενή είναι εφάμιλλες των μεγαλύτερων χειρουργικών κέντρων θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την υποστήριξη των τελευταίας γενιάς μηχανημάτων τα ιατρικά πρωτόκολλα τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια και εμείς είμαστε πανευτυχείς που μπορούμε να φροντίσουμε τον κάθε ασθενή που μας εμπιστεύεται. 

Δείτε στο video μια σύντομη virtual ξενάγηση του καινούριου χειρουργείου μας στον Λευκό Σταυρό Αθηνών.