Μέτρα προστασίας ενάντια στον Κορονοϊό

Μέτρα προστασίας ενάντια στον Κορονοϊό

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών αδένων, Thyroid Surgery Clinic, του Ιατρού  Σταύρου Καρακόζη, έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό, δημιουργώντας έτσι το ασφαλέστερο περιβάλλον για τους ασθενείς και το προσωπικό του.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης στο Thyroid Surgery Clinic, ο ασθενής με ένα συνοδό ενημερώνονται να πλύνουν τα χέρια τους με νερό, σαπούνι και κατόπιν με αντισηπτικό διάλυμα με την είσοδό τους στο χώρο.  Στην αίθουσα αναμονής ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών περιορίζεται πλέον στους δύο και όλοι έχουν μάσκα προστασίας του προσώπου.

Στην Χειρουργική Κλινική, όπου ο κος Σταύρος Καρακόζης πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις, όλο το προσωπικό (νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, κλπ) έχουν υποβληθλεί σε εξέταση για κορονοϊό και  θερμομετρούνται κάθε ημέρα με την προσέλευσή τους στην Κλινική.  Κάθε ασθενής μαζί με το συνοδό του, που εισέρχεται στην Κλινική, υποβάλλεται σε θερμομέτρηση και εξέταση ανίχνευσης του κορωνοϊού με τη μέθοδο PCR-RNA.  Επιπλέον όλοι όσοι βρίσκονται εντός της Κλινικής εφοδιάζονται στην είσοδο με μάσκα προστασίας προσώπου και γάντια μιας χρήσης και ενημερώνονται για τις αποστάσεις ασφαλείας που οφείλουν να τηρούν.

Με την προσωπική επίβλεψη και φροντίδα του Χειρουργού Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών αδένων, Σταύρου Καρακόζη, το Thyroid Surgery Clinic  προσφέρει το πλέον ασφαλές περιβάλλον θεραπείας σε όλους τους ασθενείς του.