Μία ακόμη πρωτιά για τον Έλληνα χειρουργό, Σταύρο ΚαρακόζηΜε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ακόμη μία πανελλαδική πρωτιά για τον διακεκριμένο χειρουργό θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, Σταύρο Καρακόζη και την ομάδα του (Thyroid Surgery Clinic). Για πρώτη φορά στη χώρα μας, ο κύριος Καρακόζης χρησιμοποίησε σε παιδί την πρωτοποριακή τεχνική της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής κατά τη διάρκεια εγχείρησης στο θυρεοειδή αδένα. Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις στα παιδιά είναι ελάχιστες παγκοσμίως και απαιτούν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05/09/2017 και ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η ανάρρωση της μικρής μας ασθενούς ήταν ταχεία. Την επομένη ημέρα μετά την επέμβαση το κορίτσι έφυγε από το νοσοκομείο για το σπίτι χαρούμενη και… “τραγουδώντας”!
Ο χειρουργός, Σταύρος Καρακόζης με την ευκαιρία θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια της 12χρονης ασθενούς μας για την εμπιστοσύνη της. "Η θεραπεία της ασθενούς μας και η χαρά της οικογένειάς της έδωσε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στην ομάδα μας".