Ομιλία του ιατρού στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑΟ διακεκριμένος χειρουργός θυρεοειδούς, Σταύρος Καρακόζης, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Thyroid Surgery Clinic , με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ για να μιλήσει στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΗΤΕΡΑ & ΛΗΤΩ περιόδου 2017 - 2018.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 ο Σταύρος Καρακόζης θα παρουσιάσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Λούρος» στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ τη διάλεξη με θέμα «Συνεχής νευροπαρακολούθηση στη χειρουργική του θυρεοειδούς: Μια πρωτοποριακή τεχνική». Ο Ιατρός, μετά την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή σε παιδί στην Ελλάδα, της πρωτοποριακής τεχνικής της συνεχούς παρακολούθησης της φωνής, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα μοιραστεί με τους συναδέλφους του, τις εξελίξεις σε αυτή τη χειρουργική τεχνική που απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση.

*Την ομιλία προεδρεύει η Δρ. Ευανθία Διαμάντη – Κανδαράκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών & Διευθύντρια του Ενδοκρινολογικού Τμήματος και Σακχαρώδη Διαβήτη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΤΕΡΑ Ερυθρού Σταυρού 6, 151 23, Μαρούσι